top of page

Weet wat je drijfveren zijn!

Ontwikkelen begint met inzicht in je drijfveren. Wij bieden je dit inzicht. De persoonlijke analyse van Profile Dynamics® is een krachtig instrument dat je helpt jouw drijfveren te ontdekken en laat zien wat jouw voorkeuren zijn. Een drijfverenanalyse geeft je inzicht in wat jouw motiveert en wat bij je past. Het kan je helpen een geschikte opleiding te kiezen en je talenten verder te ontwikkelen. De drijfverenanalyse is daarmee een mooie aanvulling op beroepskeuzetesten.

Hoe werkt het?

De drijfverenanalyse meet persoonlijke drijfveren via een eenvoudige vragenlijst die je op de computer invult. Gemiddeld neemt dit ongeveer 20 tot 30 minuten in beslag. Je antwoorden worden verwerkt in jouw persoonlijk profiel. De rapportage bevat een uitgebreide en gepersonaliseerde toelichting op maat. 

Als je de vragenlijst hebt beantwoord, verwerken wij de resultaten. Aansluitend bespreekt onze coach de resultaten van het onderzoek met je en checkt of je jezelf herkent.
 

​De resultaten bevatten de volgende onderdelen:

  • Of je makkelijk of minder makkelijk mee kunt in veranderingen

  • Welke stijl van leiderschap het beste bij je past

  • Met wie je van nature goed of minder goed kunt samenwerken
     

Je krijgt een rapport met de scores en een toelichting mee naar huis. Daarnaast krijg je kort erna ook het rapport thuis gezonden.

Profile Dynamics® is eenvoudig en herkenbaar. Iedereen begrijpt het. Bovendien bevat het geen waardeoordeel. Het is niet goed of fout. Dat maakt het gesprek makkelijker te voeren. 

Aanvullingen van de analyse met 360-graden feedback

Een persoonlijke drijfverenanalyse kun je aanvullen met een 360-graden feedback, die laat zien hoe jouw omgeving jou ervaart. De uitslag daarvan kan naast het persoonlijke profiel worden gelegd, waarmee je direct kunt zien waar jouw omgeving hetzelfde of anders tegen je aankijkt. 

 

Wij helpen je bij de vertaling van de uitkomsten naar de praktijk. Zo ga je zinvol en praktisch aan de slag met drijfveren.

Je kunt hier onze tarieven raadplegenKom je er niet uit, of heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

bottom of page